Sunday, January 4, 2009

back too school....argh!!!

hahahaha....

arini ari pertama aku kt skoll sebagai abang upper six(yg ensem)hehehe..n aku sungguh bergumbira d sana..hahaha...disebabkan aku tolak tawaran poli n u cz nk ekspress wat degree so terpaksa lah aku jadi budak sekolah balik tp budak sekolah yg berusia...hahaha...ari pertama skolah mesti ada budak2 form 1...hahaha...arini 2 org da kena buli dgn aku cz saja2 nk bergurau dgn mereka...hahaha...kesian jugak laa tgk budak2 nih...muka monyok n pucat lagi cz myb ngtok or takut2 lagi..hahaha...bes2...azam tahun baru aku suma da tau kn??hahaha..aku nk berjaya dlm stpm tp aku rasa ari pertama sekolah lagi azam aku dah bukan d jalan yg benar lagi..hahaha...nak tau nape???hahaha...ari pertama lagi aku da buat hal...huh..teruk2..nk tau aku wat pe???hehehe...aku da ponteng kelas daa...wakakaka..disebabkan perut aku nih jenis yg cepat lapar so aku dgn jahatnya lompat pagar sekolah dgn geng2 sekepala aku utk mencari makanan kt kedai makan kegemaran aku..hahaha...aku dgn geng2 aku kuar naik kereta aku p laa kedai tu..hahaha...makan punya makan sampai kenyang lah..hahaha...lps makan tu ape lagi balik skolah balik laaa...hahaha...masa balik sekolah tu ntah camna bleh terkantoi aku pun xtahu n aku n kawan aku kena tahan laaa...hahaha..so ape lagi kena denda dgn cikgu n nama aku terblacklist laa d ari pertama persekolahan lagi..hahaha...tp aku gumbira cz aku kenyang...wakakaka...

esok myb buat lagi kot...

esok myb da insaf kot..

aku pun xtahu...

lalalalala....Lai Lai Like!!

13 comments:

  1. eh adik bujang. ko cute lah.wakaka! wat lagi esok ok.wakakaka!!! wah, rindu nak skolah mcm dulu.leh ponteng2.

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    kalu kito ponteng lagi suma salah kak lizz laaa...

    hahaha...

    ReplyDelete
  3. skolah! aku rindu jugak!!!!! weh nak skolah dgn kau boleh? pgi skolah kayuh beskal same2.ohhh sweet

    ReplyDelete
  4. lalalalaaaaa?
    sekeh nak?
    carik trademark len la ng0k!

    ReplyDelete
  5. sibuk jer cik atien nih..

    hahaha...

    ReplyDelete
  6. emmm..hari2 pegi sek pegi sekodeng bkd2 pompuan kat library hahhaa..bes woo..

    ReplyDelete
  7. wooo..
    ko mmg bagus r awal2 dah "terblacklist" name..
    eyh..
    aku nk denda ko r..
    ponteng kelas yer..law skool aku kena saman taw..
    hahaha~
    ;p

    ReplyDelete
  8. hahaha...

    aku budak baik tau...

    kesian laa aku lau kena saman.

    kau polis kaah???

    ReplyDelete
  9. emm ko pernah wat ker dulu cm tue..hahaha..

    psst:ok amer nie ade award utk ko..ko jgn lupe pegi amik award tue kat blog aku ok..cm ner nak wat ko leh usahr kat blog si gadis atau blog lizz..(tgk bgn blog pengikut kf ok)..

    "kuih tat kuih baulu,ok gua cau dulu"

    ReplyDelete