Thursday, January 28, 2010

jam dr china yg bodoh..hahaha..

nk update sket..

minggu lps ak duk main2 dgn website lelong.com.my dan terjumpa lah dgn jam patek philippe replica nih..kaler gold n bleh tgk injin..so ak main2 la bid harga dia n tanpa ku sangka ak menang bid tu dgn harga RM50.Kira murah laa tu kot sebab duit ak ada brape ratus lagi dlm bank..haha..

pagi tadi jam tu sampai n ape lagi gembira laa sket2 sbb dpt jam baru..haha..tp yg ak geram ni ak dpt jam bodoh..haha..jam tu bodo sbb jam tu bodo lah..awal2 hidup elok pastu tiba2 jarum dia lekat n xleh gerak apabila melalui satu sama lagi..ciss..sbb jd mcm tu ialah bhagian dlm jam tu timbul sampai bersentuh dgn cermin jam tu..sbb tu jarum semua lekat..ak mmg da panas dah..try g kedai jam tp tokei kdai jam tu xmo repair sbb jam bodo dia ckp..haha..mmg jam bodo la tu..

td ak email seller jam tu mintak tukar n dia bagi tukar..nasib baik laa..lau x rugi laa ak weh..hahaha..tp sok ak kena g pjbt pos laa..kna send balik jam tu..adoi..letih la esok..

ak da xmau beli jam china dah..nnt ada duit ak nk beli jam yg mahal n puas hati..haha..
bodo-bodo..haha..


Lai Lai Like!!

4 comments:

  1. Aiseh. Sedih bila terkena camni. Takpa, janji seller tu tukar baru. Biasalah jam replika China yg murah mmg camtu. Ikut nasib je dapat yang elok. Sekarang aku dah tak beli jam replika, yg ada pun semua dah jual. Kalau nak beli brand China, biar jenama tu sendiri pun China macam dalam blog aku tu... Orkina. Bukan tiruan.

    ReplyDelete
  2. thank bro..
    tu laa..ni kira jadi pengajaran bg saya..sy xmau da beli jam replica nih..emm..td sy baru jer nego dgn abg rizal sukajam.blogspot..sy ambik seiko 5 military dia harga RM160..kira ok laa sbb jam ni konpem ori..haha..

    lau da ada duit nnt bleh laa cari jam seiko diver lak..hehehe..

    btw..mcm mana vw abg??bila nk konvoi dtg kelantan??haha

    ReplyDelete
  3. Aiseh, Aku pun dah serik beli jam replika. 1st replika aku beli ialah Rolex Submariner. Tapi nasib baik still ok. Last2 aku bagi adik aku pakai.. Sekarang dengan diver je sekarang.

    ReplyDelete