Tuesday, December 20, 2011

comeback? maybe..

wassapp geng2 sekalian..

haha. dah lama xupdate benda ni. last update awal tahun ni kot. haha. xde masa n malas. ntah kenapa tangan2 ak dah jadi malas sbb bnyk sgt benda kena buat kt UUM.

hmm. bnyk benda berlaku sepanjang ak xupdate blog ni. Yg gembira ada yg xgembira pun ada. nk cerita pun malas sbb mmg malas n xde mood nk cerita. semua hal peribadi jer yg xgembira ni. haha. tp xpe. hidup perlu diteruskan n jgn pndg belakang.

skrg ni ak dah sampai minggu2 last sem 3. kejap jer dah nk masuk sem 4 ak hidup kt UUM ni. minggu ni dah habis kelas so bnyk plan nk buat utk guna cuti krismas ni baik2. nnt ak cerita ak g mana. 1.1.2012 ni mmg xbes. xsempat nk sambut new year dah ada exam. mcm haram. stress gila bila pikir. haha. xpe2. abaikan.

bila dah masuk minggu2 last ni mmg siang dan malam ak terbalik. ak cuma tidur lps balik kelas atas lps subuh. semua sbb esaiment n kerja yg xbest. skrg ni pun kena buat slide sbb pagi nnt kn present. hahaha.

so, ak roger dulu. semoga sahabat2 blogger sihat walafiat n enjoy last-last day of 2011.

gambar sebagai penyeri. hehehehe

assalamualikum.

Lai Lai Like!!

6 comments:

  1. Tak lama lagi grade la tu.. kejap je time belajar ni.. time nak cari keja tu la yang lama nak tunggu jawapan.. adoi!! Insyaallah ada rezeki masing2..

    ReplyDelete
  2. aMin . . sMa2 kta berjuang . . hehe . .

    ReplyDelete
  3. sat ja bro... pejam celik pejam celik tengok dah grad... hahaha

    ReplyDelete
  4. hai abang senior. bluweeekkkk! haha

    ReplyDelete
  5. Jom sertai contest kat blog mahamahu hadiah wang tunai dan barangan untuk 50 org pemenang jom...

    ReplyDelete
  6. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete