Thursday, December 2, 2010

last minute study utk dapatkan sekurang-kurangnya B utk paper law..hehehe

waktu skrg dah kul 5.30 pagi~hehehe...
baru jer habis study n skrg tunggu subuh lps tu tdow lak..

hahahaha...

nampak macam ak study kuat kn??haha..actly ak start study kul 3 pagi td jer..hehehe..sblm study tu main game PES la..poker..tgk tv..mkn dan semua la..haha..kul 3 baru start study..gila btul..tp masa ni la bes..xde gnguan n diam jer smua..masuk laa sket2 ilmu dlm kepala nih..hehehe..

next paper ak 5hb ni ialah paper MLS stnd 4 Malaysian Legal System~ak mmg xtau ape2 sgt subjek ni sbb xpaham sgt lect ak mengajar..hehehe..paham sket2 jer sbb lect ak pelik sket..ntah laa..haha

last paper plak 9hb nih..Islamic Law..susah sgt2 sbb kena tahu pasal undang2 islam..kena kaji pasal sejarah undang2 islam mcm fiqh,qiyas..n macam2 laa..dah laa mid sem dpt 11 markah jer..teruk btul..kawan2 cina ak lagi tinggi dari ak padahal ak org islam..hahaha..memalukan btul..lps jer paper MLS trus ak nk usaha 100% kt islamic law tuh..xmau gagal laa..lau lulus pun xpe paper nih..hehehe..

so..doakn ak lau korang syg kt ak..hehehehehehe...

so long n gud nite my frenn!

roger n out!
Lai Lai Like!!

4 comments:

  1. hadoih.
    tak bestnye law!
    =P

    bestnye cuti..hahahahaaaa!

    ReplyDelete
  2. atien:ngekkkkk~


    jue:u tooo...cahiyok2..haha


    Mai:gud luck gak!!slmt bercuti weh!haha

    ReplyDelete